Acaudit

Informació bàsica sobre protecció de dades i informació confidencial

Responsable

ACAUDIT AUDITORES, S.L.
Via Augusta, 13
-08006- Barcelona

Finalitat

Gestionar la relació que ens vincula i solucionar dubtes o consultes que ens pugui realitzar. Les dades seran conservades durant la vigència d'aquesta relació, una vegada extingida, els conservarem durant els terminis legalment exigits.

Legitimació

Consentiment de l'interessat - Interès legítim d'ambdues parts.

Destinataris

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal o que la comunicació sigui necessària en el marc de la relació que ens vincula.

Drets

Té dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals, la seva rectificació o supressió, la limitació del seu tractament i la portabilitat de les dades a la direcció del RESPONSABLE o a través del correu electrònic auditores@acaudit.es. Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control/Agencia Espanyola de Protecció de Dades si considera que el tractament que realitzem de les seves dades no s'ajusta a la normativa vigent o considera que no estem atenent algun dels drets que li assisteixen i ens exerceix (www.aepd.es).

Informacio rellevant y addicional

Aquest missatge i qualsevol annex van dirigits exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació CONFIDENCIAL sotmesa al secret professional. Si no és el destinatari final d'aquest missatge, li preguem que:

i) s'abstingui de fer ús algun de les dades de caràcter personal que poguessin constar
ii) ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via i
iii) procedeixi a la seva destrucció. Queda notificat que el seu ús, distribució, impressió, còpia i difusió per qualsevol mitjà està tipificada com a delicte en l'article 197 s.s. i 278 del vigent Codi Penal.

Per rebre més informació respecte al tractament que realitzem de les seves dades, contacti amb nosaltres via postal o a través de correu electrònic.